ATC/ POCKET LETTER

mandag 6. mars 2017

Laget på scrappetreff

Mine kort
Det første kortet jeg lagde denne helgen var inspirert av et bilde. En av utfordringene var et bilde av en drømmefanger. Jeg endte opp med å leke meg med å lage en liten drømmefanger som jeg kunne bruke på et kort.                    
Inni kortet pyntet jeg enkelt med en silhuett som jeg embosset. Jeg har også embosset fjæren og tegnet egne drømmefangere som jeg embosset rett på arket.
Bildet av babyen er fargelagt med Promakers.
Jeg ser ofte slike duse søte kort, og blir like imponert hver gang over at folk klarer å lage slike kort. Jeg har et mål om at nå skal jeg virkelig gjøre en innsats med å klare å gjøre slikt selv også.
Ellers har det blitt brukt en rekke ulike dies og dolies.
Her ble det pyntet enkelt med dies, som jeg satte "slaven" min til å plukke ren. Jeg kjente jeg ikke hadde tålmodighet til å stikke ut alle hullene da den kom ut fra maskinen. (Tusen takk min kjære søster) Jeg har også brukt washitape på innsiden.
 Dette stempelet er fargelagt med vannfarger. Oransje er en farge jeg brukte veldig mye tidligere, men som har gått litt i glemmeboken.
Innvendig tok jeg igjen de fargene jeg hadde brukt på forsiden av kortet.
En av utfordringene var å lage et prosjekt til en konfirmant. Her har jeg revet og distressa til den store gullmedaljen. Kortet er også pyntet med metalroser i sort.
Innvendig har jeg pyntet med et ark som jeg også benyttet på forsiden.
Jeg måtte jo starte årets julekort produksjon også. stempelet er fargelagt med promakers.
En veldig enkel innside med god plass til å skrive egen tekst.Mine tags

En tagg med sterke farger. Jenta er fargelagt med promarkers. Jeg startet med å lage bakgrunnnen på taggen med distressink i diverse spreke farger. Ellers er det blitt brukt oransje washitape,  rosa gaffa tape med leopardmønster, glitterstjerne, bånd, blonder og garn. Jeg hang på slike bjeller på enden av garnet.

Bakgrunnen er et ark som ser ut som en slitt trevegg. Jeg har brukt modellpasta sammen med en stensil som har et mursteins mønster. Dette har jeg embosset. Resten av taggen er pyntet med ordet gratulerer foran en metallmesh og en murstein og buss i chipboard.Kortholder
Jeg deltok på et kurs hvor vi lagde en kortholder. Det var veldig morsomt å lage og jeg synes den ble veldig dekorativ.Det er tre rom hvor jeg kan plassere forskjellige ting. Blomsten har jeg laget selv for å dekorere kortholderen. Ellers er det diverse metalpynt og sommerfugler

Altered project
Her har jeg tatt utgangspunkt i en tom vaniljesukkerboks som jeg har dekorert  med ark, bilde, blonder, halvperler, blomster og fjær.
Jeg laget et lolipoppkort for å dekorere lokket ytterligere.
Boksen fikk teksten love, som jeg fant nedi en goodybag vi fikk på treffet.
Ryggsekk
Jeg deltok også på et kurs hvor vi forvandlet en papirpose til en ryggsekk. Lommen foran holdes igjen med en magnet og kan brukes til å skrive noe eller legge et gavekort i.
Dette er baksiden på ryggsekken. Jeg valgte å bruke et stempel og tekst bak.

Fuglehus
Etter en flaske vin fant jeg ut at "Yepp!!! Jeg vil lage et fuglehus." Selv om jeg har laget dette flere ganger bøy det på noen problemer i de sene nattetimer. Men jeg fikk det no tilslutt sammen.
Dette kan fylles med det man måtte behage. Lokket holdes nede på den ene siden med en magnet. Jeg liker å gjemme magneten, men etter en flaske vin tenker man gjerne ikke så himla praktisk.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar